úterý 2. února 2016

KDO JE AL.?

www.ih-disney.tumblr.com

Vlastním jménem Alena, odtud zkrácenina Al. (neptejte se na to, proč je tam ta tečka, ona sama to neví :D). Předtím, než se odstěhovala na Blogger, měla 2 blogy na Blog.cz, oba deníčkovské, na obou strašný kraviny, na tom druhém občas něco o Sims a taky "grafika". 


Už jí táhne na 20, ale pořád se chová jako 10letá. Poznávacím znamením je hlasitý smích, který zní jako směs dusícího se hrocha, osla a hyeny dohromady. Pokud je ve společnosti neznámých lidí, každého zabíjí pohledem a dělá, že neexistuje. Naopak, pokud je mezi přáteli, tak musí neustále mluvit, což mnohé otravuje a unavuje. Ještě k tomu mluví rychle, takže z jejího projevu víte naprostý prd. Možná proto má tak ráda psanou formu sdělení, protože psaní jí jde lépe, než mluvení. 

www.waves-of-indecency.tumblr.com

Je to rozmazlený jedináček. Ale ne natolik rozmazlený, aby jí rodiče kupovali všechno, na co si vzpomene. Jen je prostě všechno její, má ráda svůj klid a nerada se dělí. Což je trochu problém, když se k nim před asi 2 lety vetřel nastěhoval její přítel, který vždycky sežere všechno dobrého, co je doma. Taky si zabral polovinu třetinu postele (2/3 si ubránila :D). 

Doma ale už tolik času netráví, protože studuje na Univerzitě Palackého v Olomouci, kde taky bydlí. Protože nesnáší, když nemá svůj klid a jsou všude lidi, tak odešla z kolejí, kde si přišla jako na dětském táboře (patrové postele, jakože really?) a našla si byt, kde bydlí se 3 holkami, ale pokoj sdílí pouze s jednou slečnou. Její spolubydlící je neuvěřitelně milá a hodná, ale hlavně je většinu času pryč. 

Mimochodem, vybrala si úžasný matematicko-ekonomický obor, protože ji matika na základce i střední bavila (a taky šla). No na vysoké v matice docela plave, takže si ji pro jistotu zopakuje ještě příští rok, jelikož je natolik velkej retard, že se ani nedostala ke zkoušce. 
Když se jí někdo zeptá, co by vlastně chtěla dělat, tak neví. Je jí jedno, co přesně bude dělat. Chce prostě a jednoduše být největší buzerant (od buzerovat :D) a říkat lidem, co mají dělat. Protože to jí vždycky šlo nejlíp. Taky by mohla být kritik, neboť kritizování je na jejím denním pořádku. 

www.avetades.com/

Je to největší zloun. Ani za to vlastně nemůže. Na cizí lidi se snaží být milá, ale u jejích blízkých je to těžké. Ze všech si totiž dělá srandu. Umí si ji ale udělat i sama ze sebe. Bohužel, přátelé nejsou tak nad věcí, jako ona a tak si její narážky berou až moc k srdci a uráží se (občas), už si na to ale většina zvykla. Co jiného jim taky zbylo, žejo.
Tuhle super vlastnost, do každého rýpat, má po taťkovi. Taky po něm zdědila výbušnost. I sebemenší blbost ji vytočí a to pak lítají kromě sprostých slov i různé věci. Když je na*raná a rodiče se jí začnou ptát, proč je na*raná, popřípadě se jí snaží zlepšit náladu, naštve se ještě víc. 
Aby toho nebylo málo, musí mít vždycky pravdu (to má pro změnu po mamce). Je jedno, že mele úplný sračky, prostě a jednoduše je to pravda. Jak kdysi řekl taťka, "když mamka řekne, že je tráva modrá, nehádej se s ňou a odkejvej jí, že je modrá." To by ale nebyla ona, takže se spolu věčně hádají, protože obě mají tu svou pravdu.

www.skookum-x.tumblr.com

Před několika lety se zamilovala do slash povídek. Nejdříve četla různé originální povídky a poté narazila na FF ze světa Harryho Pottera a naprosto ji uchvátily. 
První pár, o kterém četla, byl Harry se Snapem, což nebylo špatné. Následoval Draco s Hermionou. Někdy v tu dobu začala její úchylka na blonďáky. Ale protože je úchyl, tak heterosexuální páry jí moc nebraly. Projela několik stránek a narazila na pár Harry/Draco. A tehdy se zamilovala. Říkala si, jak kdy mohla číst Snarry povídky, když Drarry jsou daleko...vuuuu achhh (nepopsatelné slovy :D). Prostě Draco s Harrym k sobě patří, to jí nevymluví nikdo :D. 
Přemýšlela, že by začala také psát, ale poté, co viděla ta úžasná díla, se tohoto nápadu vzdala, protože něco tak geniálního by ona nikdy nevymyslela. Taky si mimo jiné nedokázala představit, jak by měla popsat sex mezi muži, když vůbec neví, jak to probíhá :D.

www.shewhxmustnxtbenamed.tumblr.com

Je to největší lenoch. Dokáže celý den skoro nepít, protože je líná si dojít pro pití :D. Když je sama doma, většinu času tráví v posteli, kde leží s notebookem a čte si povídky, popřípadě se dívá na seriály, nebo čte diskuze na Vinted. K dokonalosti už chybí jen několik koček :D.

Ve skutečnosti sleduje jen jeden seriál a tím je Shameless. Dřív se ještě dívala na Dextera, American Horror Story, How to Get Away with Murder a nebo Queer as Folk. Kromě Queer As Folk ještě ani jeden ze zmiňovaných seriálů nedokoukala, protože neměla čas. Ale jakmile skončí zkouškové, tak to plánuje napravit.
Stejně tak má v čtečce hromadu knih, ke kterým se stále ještě nedokopala. V knihovničce má od září Pýthiiny rady a na Vánoce přibyla Dívka v pavoučí síti, přičemž i ty jsou stále neotevřené. Raději si najde nějakou 50 kapitolovou povídku, u které je nejlépe upozornění 18+, pro silné povahy, či něco podobného a nechá se vtáhnout do světa Harryho Pottera. 

www.lawllght.tumblr.com

Netuší, kde se vlastně zrodilo její nutkání, číst slash povídky a dívat se na filmy/seriály s gay tematikou. Přisuzuje to částečně tomu, že vždycky chtěla být kluk (ne, že by se ale cítila "uvězněná" v nesprávném těle, jen ji nebaví, být holkou), ale nedokáže si představit, že by měla být s holkou, který se jí vůbec nelíbí (a nechápe, co se na nich líbí klukům). A taky, jak je napsáno v menu, je to prostě úchyl. 

Všem tvrdí, že není romantik a romantické filmy nesleduje. Ale Zkrocenou horu by mohla vidět tisíckrát. Nebo taky Surfaře, to je klasika. Taky často brečí jako želva u povídek (když se autorka rozhodne, že zabije chudáčka Dráčka). Ve vztahu ale na nějaké svíčky, lístky růži a podobné sračičky moc není. 

www.bitemytonguedarling.tumblr.com

Většina písniček, které u ní v mobilu najdete, je česká nebo slovenská. Miluje Kabáty. Dále má ráda Rybičky 48, Mandrage (spíš starší tvorbu), Inekafe, Divokýho Billa, Chinaski, Kryštof, Harleje, Škwory, Horkýže slíže, Wanastowi vjecy, Xindla X a nebo třeba Tomáše Kluse. 
Když jede v autě sama, často neslyší ani své myšlenky, protože miluje, mít hudbu nahlas. Za což jí přítel nadává a stěžuje si, že ohluchne (praktikuje to totiž i doma v pokoji :D).
České a slovenské písničky poslouchá hlavně proto, že si je může zpívat. Anglické si zpívá jedině, když si najde text, který se pak snaží naučit (tragéd :D). Ne, že by teda uměla zpívat. Ale protože má písničky tak nahlas, tak se neslyší a může si békat, jak chce. 

www.giphy.com

Řidičák má skoro rok a stejně řídí jako největší lemrouš. Respektive, řízení není tak strašný. Horší je, když začne zmatkovat na křižovatce, protože se nedívá po značkách a neví, kdo má přednost. Taky jako typická ženská neumí zaparkovat. A když už zaparkuje, tak úplně křivě. 
Jízda autem mezi dědinami ji ale hrozně baví, protože tam nejsou křižovatky (teda, občas se nějaká naskytne, žejo, ale jezdí tam minimum aut, takže nikoho nezdržuje :D). Silnice si brázdí Felicií Fifinkou, se kterou si konečně rozumí (před ní měli s přítelem stařičké VW Vento, které mělo špatnou spojku a ona se neuměla rozjet bez toho, aby jí to zdechlo :D).

Nesnáší děti. Neumí si hrát a ani komunikovat s dětmi. Nedokáže si představit, že by měla mít někdy nějaké vlastní a docela ji to štve, protože jako malá si vysnila (asi jako každej) 2 děti, krásnej baráček a psa. Krásnej baráček a pes zůstali, ale ty děti... Kromě porodu se taky bojí toho, že se o dítě nebude umět postarat a že ho špatně vychová. Doufá v to, že po dvacítce se v ní projeví nějaký pud, který její starosti odsune stranou a něco se v ní zlomí, protože už si prostě naplánovala Tomáše a Natálku (magooor :D). 

Jo, taky je hrozný bordelář. Její pokoj věčně vypadá, jako by tam vybuchla atomová bomba. Ne, bordel v jejím podání neznamená jedno tričko na židli, na stole 3 drobky a neustlaná postel. Kdyby někdo nečekaně její soukromé prostory navštívil, asi by mu na mysl přišly pořady jako Máte doma uklizeno, nebo Po krk v odpadcích. Nedělám si srandu. Bohužel, její lenost vyhrává nad pořádkumilovností, takže i když uklidí, zanedlouho je tam nepořádek znovu.

www.giphy.com

Myslím, že to by pro dnešek stačilo. Gratuluji všem, kteří se proukousali až ke konci, získáváte zlatýho bludišťáka. K vyzvednutí na přírodě v Olomouci každý všední den. 

9 komentářů:

  1. Občas jako bych četla sebe sama. Občas často, ráda tě poznávám. :D Co se týče výbušnosti, dětí, rozmazlenosti, předešlého blogování s tématikou sims a grafiky... a tak dále, tam se vidím rozhodně, na chlup stejně. Horší je to s matematikou, na kterou jsem maximální dement, ale závidím ti to. Už jsem se bála, že mám třeba dvojníka. Matika mě opět usvědčila v tom, že se mýlím. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Né, já ztratila potencionálního dvojníka kvůli matice :( :D (i když, ono to, co se učím ani snad matika není :D)

      Vymazat
  2. Jsme si celkem podobné, taky jsem jedináček, ale rodiče mi nikdy nic nedávali zadarmo. Vždy něco za něco, nebo půl na půl. Takže když jsem chtěla notebook musela jsem si půlkou přispět. Taky jsem na blogu vedla kdysi sims a grafiku :D A to řízení :DD uplně celá já :D křižovatky jsou peklo a parkování to je děs :D
    na matiku jsem ale uplně hloupá :D nejsme si podobné ani v těch povídkách mě tkaové scifi a fantasy moc nebere :D

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně ze stejného důvodu poslouchám převážně české kapely a nikdo nechápe, že je to kvůli tomu, že jen tyto si můžu zpívat.

    Docela odvážný a odhalující článek.

    OdpovědětVymazat
  4. ponala si to fakt super :) asi ani neuveris, ale nasla som sa v kopec veciach :)

    Pozyvam na VELKU GA o Nivea, Rimmel a ine! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí tvůj blog a jsem velice ráda že jsem na něj natrefila :-) Chtěla by jsem ti popřát hezké velikonoční svátky a mnoho štěstí s blogováním :-) Když už jsem tu tak klidně mrkni ke mě :-) probíhá tam giveaway o kosmetiku Ziaja :-) http://mmaslej.blogspot.cz

    Já tu určitě nejsem naposledy, papa MMaslej

    OdpovědětVymazat
  6. To je úžasný "životopis", bavila jsem se, a většinou věcí i ztotožnila!

    OdpovědětVymazat
  7. To je úžasný "životopis", bavila jsem se, a většinou věcí i ztotožnila!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a doufám, že není poslední :)